Освен пияна, Белослава май е била и друсана зад волана СКРИЙНШОТ

Пиянската изцепка на Белослава ще бележи завинаги живота и кариера й. Заговори се дори, че се е разделила с мъжа си, но тя побърза да опровергае този слух с техни общи снимки от морето. 

Именно край морския бряг тя се опитва да забрави, че я спипаха да кара пияна и че цяла България скочи срещу нея. 
Седмици след резила й, певицата се показа от семейна снимка на плажа. “Любовта е по-силна”, пише певицата в началото на август под своя красива морска снимка.

Но едва ли скори Белослава ще може да се отърве от линча на хората. От коментари под нейни снимки се вижда, че дългогодишни нейни фенове се отричат от нея. А някои дори намекват, че певицата не е била смао пияна, но и дрогирана и затова е отказала кръвен тест при проверката на униформените. 
“Дано присъдата е максимално голяма , а не минимум открита. Жалко, че не ти взеха проба за наркотици. Като твой огромен фен от 20 години съм отвратена. Наистина се надявам да не те виждаме повече поне 5 г. ,Но теста за наркотици, Бубе. Ти си убиец”, пише нейна фенка под публикация в Инстаграм./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Коя е новата изкусителна половинка на Хулио Иглесиас-младши

Само два месеца след като сложи край на връзката си с бразилския модел Виви Ди Доменико, Хулио Иглесиас-младши дава нов шанс на любовта. Певецът дори се похвали в социалните мрежи със снимка, която разкрива, че е в нова връзка. Разбира се, и новата му избраница е красива и изкусителна жена. […]

Subscribe US Now