Редкият розов диамант на принцеса Шарлийн

Откакто се завърна в обществения живот на княжеството, Шарлийн привлича погледите независимо дали го желае или не. Обожавана от поданиците си, с милиони почитатели по света, тя продължава да е пример за царствено благородство и класа.
Преди няколко дни всички погледи отново бяха отправени към принцесата на Монако. Заедно със съпруга си принц Алберт тя беше в Ню Йорк за годишния бал и наградите на фондация Princess Grace.
Фондацията “Принцеса Грейс” е основана през 1982 г. от бащата на Алберт принц Рение в памет на съпругата му – холивудската икона Грейс Кели, починала същата година. Наградите й стимулират млади творци в сферата на театралното, кино и танцово изкуство.
На Кели е кръстен и “Диамантът на Грейс” – супер рядък розов диамант, който от миналата година е собственост на бранда за диамантени бижута Maison Mazerea. За конкретния повод те създават колието La Vie en Rose, носено от 44-годишната Шарлийн за бала в Ню Йорк.
То обаче не е собственост на принцесата. По-нататък диамантът ще бъде демонтиран от това колие и превърнат в ново бижу, което ще е част от специална колекция за Maison Mazerea.
През 2022 г. се навършиха 40 години от смъртта на принцеса Грейс. През септември синът й принц Алберт даде специално интервю за People по този повод. “Тя притежаваше чар и невероятно обаяние. Но не привличаше хората само защото беше красавица и модна икона. Топлината й, сърдечността и човечността й е това, което хората помнеха.”
64-годишният принц на Монако споделя още, че ако можеше сега да разговаря с майка си, би й казал какви невероятни внуци има. Алберт и Шарлийн са родители на осемгодишните близнаци Габриела и Жак.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадата на Кейт Мидълтън за Коледа

Кралското семейство вече се подготвя за Коледа. Или поне един от най-обичаните му членове – Кейт Мидълтън, вече позната и под титлата принцесата на Уелс. След като се върна към обществените си задължения след кратка ваканция с децата, тя обяви и следващата си инициатива. Бъкингамския дворец потвърди, че за втора […]

Subscribe US Now