Изненадата на Кейт Мидълтън за Коледа

Кралското семейство вече се подготвя за Коледа. Или поне един от най-обичаните му членове – Кейт Мидълтън, вече позната и под титлата принцесата на Уелс. След като се върна към обществените си задължения след кратка ваканция с децата, тя обяви и следващата си инициатива.
Бъкингамския дворец потвърди, че за втора поредна година Кейт Мидълтън организира и ще участва в концерт с коледни песни в Уестминстърското абатство. Той ще се случи на 15 декември.
В катедралата ще се съберат членове на кралското семейство, доброволци, медицински лица, членове на британската армия, както и всички, които искат да “отпразнуват радостта от истинската човешка връзка”, се казва в официалното обявление на Бъкингамския дворец.
От него разбираме още и, че по специален начин ще бъдат почетени ценностите, които въплъщаваше кралица Елизабет Втора, починала този септември – емпатия, състрадание и подкрепа за по-слабите.
Кейт Мидълтън организира първото подобно събитие миналата Коледа, като целта му беше да почете хората на първа линия в борбата с коронавируса, както и цялостно да повдигне духа на сънародниците си.
Съпругата на принц Уилям не само събра в Уестминстърското абатство няколко популярни изпълнители като Ели Гулдинг и Леона Люис, но и самата тя седна зад пианото, за да акомпанира на изпълнението на шотландския певец Том Уокър, припомнят от People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нещо ужасно сполетя Андреа! Подозират, че е бита от Кобрата СНИМКИ

Вчера вечерта Андреа трябваше да има участие в известен нощен клуб в Студентки град, но в последния момент не се появи на сцената. Причината за нейното отсъствие е доста тревожна и определено успя да притесни феновете й.  От достоверни зиточници от клуба научихме, че Андреа се е натровила с храна […]