Нещо ужасно сполетя Андреа! Подозират, че е бита от Кобрата СНИМКИ

Вчера вечерта Андреа трябваше да има участие в известен нощен клуб в Студентки град, но в последния момент не се появи на сцената. Причината за нейното отсъствие е доста тревожна и определено успя да притесни феновете й. 

От достоверни зиточници от клуба научихме, че Андреа се е натровила с храна и това е причината да си отмени участието в 20 часа вечерта, едва четири часа преди самата изява. Но до нас достигнаха и други твърдения за състоянието на блондинката и причините, довели до принудителното отлагане на участието й, които са свързани с бившата й половинка Кубрат Пулев. 

Припомняме, че преди броени дни певицата съсипа с думи боксьора, изваждайки на бял свят лични тайни. Андреа за първи път разкри за извънбрачното дете на Кобрата и как е искал да направи деца на много жени. Думите й със сигурност са жегнали Пулев, който е известен със сприхавия си характер и агресивно поведение. 
След внезапното отлагане на участието на Андреа в столичния клуб започна да се шушука из светските среди, че пребита от бившата си половинка. Дали това е така – можем само да гадаем. Интересното е, че Андреа не оповести в социалните мрежи това, че няма да се появи на сцената на столичния клуб и че поради някакви причини се налага да откаже да пее. 

От заведението пък заявиха пред псоледователите си в мрежата, че поради независещи от тях причини участието на Андреа се мести на друга дата в бъдеще. На нейно място пък веднага бе уговорена колежката й Магда, за да не разочароват хората, които вероятно не са разбрали за промените при Андреа в последния момент.
Твърде е вероятно Андреа да има и други здравословни проблеми, тъй като на последното си участие в петък във Враца се появи с превръзка на едната си ръка. Всички се чудят какво крие Андреа на китката си и какво я е сполетяло. Все пак пое участието си, но два дни по-късно нещата са се влошили. /show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Семейството, което реши да покаже света на децата си преди да ослепеят

Дъщеря им Миа е само на 3 г., когато канадската двойка Едит Лимей и Себастиен Пелетие за първи път забелязват, че тя има проблеми със зрението. Няколко години след като я водят за първи път при специалист, Миа, най-голямото от четирите им деца, е диагностицирана с пигментен ретинит – рядко генетично заболяване, […]