Защо Cardi B се върна в училище

Първият училищен звънец за годината удари във всички училища у нас. И докато в България учениците тепърва ще изпълват класните стаи, в Америка – Cardi B си припомни тийнеджърските си години, връщайки се в бившето си училище в Бронкс. Изпълнителката направи страхотен жест към него.
Известната рап певица обяви, че дарява 100 000 долара на I.S. 232, the Alexander Macomb School в Морис Хайтс.
От кадри, публикувани в Twitter виждаме как стотици ученици викат и аплодират Cardi, когато изненадващо влиза в класната стая.
Видимо, носителката на Грами изглежда радостна докато върви по пътеката измежду насъбралите се деца. Пред тях изпълнителката заяви, че иска нейното дарение да финансира различни “следучилищни дейности, може би уроци или може би нещо забавно, може би музикална програма”.
Cardi B говори за смисъла на усилената работа и ролята, която училището играе в нейния живот. “Това училище означава много за мен, повече от всяко друго училище, в което съм била”, посочва тя, припомняйки си предизвикателствата, пред които се изправя като ученичка в Бронкс.
Изпълнителката си спомни и за не толкова приятни преживявания в училище – по думите ѝ е взимала “много лоши решения”, отбелязвайки че е била арестувана за бой с друг ученик, пише ET Online. Рап певицата призова учениците да не повтарят нейните грешки и да приемат предизвикателствата, вместо да действат срещу тях. “Решенията, които вземате сега са много важни”, категорична е тя.
Това не е първият път, когато Cardi B помага на родния си град Бронкс. По-рано тази година тя даде обещание да плати разходите за погребението на жертвите на пожар в жилищна сграда, който уби 17 души. Смята се, че пожарът на 9 януари е най-смъртоносният в Ню Йорк от няколко десетилетия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Преслава хвърли цяло състояние за луд купон за РД на щерка си СНИМКИ

Преслава определено не жали средства, когато трябва да празнува, независимо дали става дума за неин личен празник или този на дъщеря й Паола. Даже пръска луди пари, само и само да превърне празника в истинско бляскаво събитие! Независимо дали има пандемия или пък инфлация, за Преслава рождените дни на малката […]

Subscribe US Now