Защо Джесика Частейн е ядяла обелка от банан

В момента Джесика Частейн е една от най-популярните актриси в Холивуд, като успехът ѝ не е дошъл за един ден, а е плод на години усърдна работа.
И ако интересът към актрисата е голям и тя не може да се оплаче от липса на внимание към себе си, то невинаги това е било така. Точно както много други хора, Частейн не е била сред най-популярните в училище.
Но това не означава, че не е имала нужда от вниманието на връсниците си. Пред The Guardian Джесика Частейн признава, че е правила какви ли не лудории, за да попадне в центъра на вниманието, когато е била малка.
Като например да яде обелка от банан само и само да бъде забелязана от останалите деца. Актрисата допълва, че си е мислела, че не е интелигента, защото не се е спарвяла много добре в училище. Частейн казва още, че след една училищна ексурзия, на която е видяла как Марко Баричели влиза в ролята на Ричард III, е почувствала нещо, което трудно е можела да опише.
Освен че е започнала да си пада по актьора, се е влюбила в Шекспир, а в последствие и в актьорската професия. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Потрес! Мария Илиева пропя чалга с Преслава ВИДЕО

Преди няколко часа в профила на Преслава се появи прелюбопитно видео на дуетно изпълнение между поп фолк дивата и колежката й от популярния жанр Мария Илиева.  За изненада на мнозина, които едва ли са очаквали да видят точно Мария Илиева да изпълнява песен от този жанр, тя не само, че […]

Subscribe US Now