Изненадващата нова татуировка на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли добави в портфолиото си и награда за театър. Тя получи първата си награда Тони през изминалия уикенд за мюзикъла The Outsiders, който продуцира заедно с най-малката си дъщеря Вивиън Джоли.
49-годишната Анджелина се появи на червения килим на театър David H. Koch в Ню Йорк, облечена в зашеметяваща кадифена рокля на Atelier Versace. Малко над драпирането деколте пък се видя новата й татуировка.
Тя представлява птичка в полет, която много прилича на лястовичка. На някои от последните снимки на Джоли покрай The Outsiders от април тази година татуировката не се вижда, така че вероятно е съвсем нова.
15-годишната Вивиън беше облечена в подобен нюанс на сиво-зеленото като майка си. Тя обаче не носеше рокля, а костюм от широк панталон и елек в комбинация с бяла риза, папионка и кецове Converse.
Съвсем наскоро Вивиън се оказа поредната дъщеря, която иска да се откаже от фамилията на баща си Брад Пит. Преди това подобно нещо направиха Захара и Шайло, които избраха само Джоли за своя фамилия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената, при която принц Уилям търси и намира подкрепа - Софи Есекс отново му бе опора

Събота, 15 юни, бе вълнуващ ден за британското кралско семейство – и не само заради провелия се военен парад Trooping the colour, но и заради появата на Кейт Мидълтън на балкона на Бъкингамския дворец. Това е първият път, в който я видяхме за официално събитие от последната Коледа в Сандрингам преди […]

Subscribe US Now