Как Хари и Меган са вбесили Елизабет Втора като никой друг

Темата за отношенията на кралица Елизабет Втора с принц Хари и Меган Маркъл дълго време бе широко обсъждане, но изглежда винаги има още какво да се каже, дори след смъртта на монарха. Това стана ясно за пореден път с излизането на новата книга на Робърт Хардмън Charles III: New King. New Court. The Inside Story.
В нея кралският биограф описва, че кралицата е била “бясна както никога преди” заради твърденията на съпрузите, че тя им е дала благословията и разрешението си да кръстят дъщеря си Лилибет. Това е галеното име на кралицата от детството й, използвано само от най-близките й роднини, както и от нейния съпруг. 
Според различни публикации, Хари и Меган никога не биха си позволили да използват въпросното име, ако Елизабет Втора не е била съгласна. Истината обаче явно е, че никой така й не я е питал за мнение. И първо това я е разгневило, а след това и всички тиражирани лъжи.
Според кралските източници, цитирани в книгата, Хари и Меган са платили големи суми на своите адвокати, за да публикуват неверни твърдения и да опровергаят тезата, че кралицата не е била питана за разрешение. Съпрузите дори са потърсили подкрепа от Бъкингамския дворец, за да потвърдят тяхната версия, но това искане очаквано е било отхвърлено.
Преди време говорител на принц Хари и Меган Маркъл заяви пред медиите, че преди да обявяват публично раждането и името на своята дъщеря, те са уведомили всички членове на кралското семейство, начело с Елизабет Втора, за името, което са избрали. И тогава тя дори е споделила надеждите си да я кръстят в нейна чест, припомня Daily Mail.
И така отново се създава една ситуация, в която се оказва, че “спомените може да варират” – както бяха коментирали от кралския двор след интервюто на Хари и Меган пред Опра Уинфри. Изглежда всеки има своята истина и я защитава както намери за добре.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата Мис Америка - на 22 и офицер от военновъздушните сили

Американците вече избраха своята нова мис. На официална церемония Мис Америка 2023 Грейс Станке от щата Уинсконсин короняса своята наследничка – Мадисън Марш, която преди това е представлявала щата Колорадо. За Мис Америка 2024 знаем, че е на 22 години и е втори лейтенант от военновъздушните сили на САЩ, което […]

Subscribe US Now