Прозрачната рокля на Кейт Бекинсейл, за която всички говорят

Кейт Бекинсейл е от актрисите, които споделят нашироко живота си извън снимачната площадка. Когато не се показва с по-младите си любовници, редовно публикува снимки в социалните мрежи как протича денят ѝ, какво обича да хапва или как тренира. На последното занимание тя обръща особено внимание. А резултатите са на лице – и този път.
Това ясно се вижда на едни от последните снимки, които красавицата сподели в социалните мрежи. 50-годишната актриса позира с пухкава бяла чанта-котка и показва най-новия си тоалет в Instagram – поразителна прозрачна рокля, която носеше за партито Slivmas на Парис Хилтън.
“Когато Парис Хилрън каже “облечете се празнично” за партито, трябва да се подчините”, написа Бекинсейл под серията от очарователни снимки.
Бекинсейл дава на феновете добър поглед върху прозрачната рокля със сребърни детайли. Роклята, която е дело на марката Afffair, включва стратегически разположени сребърни палитри и други метални декорации, които прикриват гърдите ѝ. За бижута Бекинсейл избра още повече сребро под формата на чокър и няколко ефектни обеци.
Тя също така допълни визията си с чифт високи токчета на платформа, чанта във формата на котка, прибрана назад коса, лилави боксерки (които се виждат през самата рокля), както и една истинска бяла котка, с която реши да позира. Актрисата отбеляза и гримьора Хосе Корейа в публикацията.
Това не е първият привличащ вниманието прозрачен тоалет на Бекинсейл тази година, припомня People. Още през септември актрисата носеше подобна рокля от Afffair за седмицата на модата в Ню Йорк. Бекинсейл също посети тържеството по случай 49-ия рожден ден на Леонардо ди Каприо през ноември, където почете филмографията на актьора, по-специално “Титаник”.
За визията си Кейт Бекинсейл избра мини рокля от есенната колекция на The Blonds за 2023 г., която приличаше на диамантеното колие Heart of the Ocean във филма от 1997 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лекотата, с която днес Лени Кравиц говори за сексуалното нападение, което е преживял като тийнейджър

Преди три години, когато издаде биографичната си книга Let Love Rule, Лени Кравиц сподели в нея доста лични моменти от своя живот. Включително и за нежелания сексуален контакт, който е преживял като тийнейджър. Затова не е никак учудващо, че това и до днес буди интереса на обществеността, както и на работещите в […]

Subscribe US Now