Лекотата, с която днес Лени Кравиц говори за сексуалното нападение, което е преживял като тийнейджър

Преди три години, когато издаде биографичната си книга Let Love Rule, Лени Кравиц сподели в нея доста лични моменти от своя живот. Включително и за нежелания сексуален контакт, който е преживял като тийнейджър.
Затова не е никак учудващо, че това и до днес буди интереса на обществеността, както и на работещите в областта на журналистиката.
В скорошно интервю за американското списание Esquire, 59-годишният изпълнител говори на много теми – от предстоящото издаване на първия му студиен албум от пет години насам, през плановете за турне, до хората, на които се възхищава.
И, явно, нямаше как да бъде избегнат въпросът за неприятната ситуация, която му се случва в младежките години и която се отразява на начина, по който възприема връзките си по-късно в живота.
“Това беше опит и урок”, отговори лаконично Кравиц. И все пак продължи: “Не казвам, че това е нещо, на което не трябва да се обърне внимание, но такива бяха времената тогава. Живях и се научих. Не съм травмиран.”
В книгата си Лени Кравиц разказва, че инцидентът се е случил, когато родителите му са били извън града и той е оставен на грижите на гледачка. И докато Лени лежи в леглото си, приятел, когото гледачката кани у тях, влиза в стаята му, мушва се под завивките и го докосва без разрешение.
Все пак певецът и актьор съзнава с днешна дата, че това, което му се е случило като тийнейджър е оставило следи у него. “Затова и никога не съм се опитвал да убеждавам или принуждавам жените”, пише той в книгата си. “Аз самият бях принуден и не ми хареса.”
И признава, че все пак е имало случаи, когато не е бил съвсем коректен партньор в романтичните си връзки. Може би защото не винаги е имал “най-добрия късмет” да бъде уверен, че това е “човекът за него”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Желязната вдовица Лили напусна "Фермата" на косъм от финала

Дуел № 13 на Арената във “Фермата” се оказа фатален за една от жените, която месеци наред беше пример за несломим дух, спортсменство и хъс. Непоколебимата Лили се прости с мечтата си за победа в риалитито и си тръгна от стопанството броени дни преди финала на 8 декември. “Създадох ново семейство […]

Subscribe US Now