Когато отидеш на събитие по бельо

79-ият филмов фестивал във Венеция е събитието, за което се говори най-много през последните дни. А няма и как иначе. То е едно от най-бляскавите и очаквани събития в света на киното всяка поредна година.
И 2022 г., разбира се, не прави изключение. А и освен заради филмовите премиери, го очакваме с нетърпение и заради зашеметяващите тоалети, с които се появяват знаменитостите.
Джоди Търнър-Смит може и да не е толкова позната по нашите южни европейски ширини, но успя да прикове вниманието към себе си на фестивала във Венеция. Английската актриса се появи на червения килим по изключително впечатляващ начин. Освен че пристигна на събитието с малка, но луксозна лодка, тя изуми и с визията си.
Секси и провокативна, разбира се, за да не остане случайно незабелязана. Джоди беше облечена не с рокля, както бяха предпочели колежките ѝ, а само по вечерно бельо. По-конкретно – полупрозрачна розова дантелена нощничка, с дължина до коленете и завършваща накрая с волани.
Нищо против самата нощничка нямаме ние, но признаваме, че хич не ни допада как я е съчетала с дълги бели летексови ръкъвици и кожени ботуши над коленете в същия цвят. Аксесоарите, които Джоди Търнър-Смит е избрала, също не са ни любими. Нито слънчевите обича с форма на котешко око, нито набиващите се на очи верижка и дълги обеци с камъни.
Но за да превъзмогнем шока от странно провокативната визия на актрисата, по-добре да насочим сега внимание към филма, който тя промотира на фестивала във Венеция. Става дума за White Noise, в който тя участва заедно с Адам Драйвър и Грета Гъруиг. Историята е базирана на роман, а адаптацията ѝ за екран е на режисьора Ноа Баумбах. Как му се получил опитът пък ще може да разберем на 30 декември, когато филмът излиза в Netflix.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изплюл ли се е Хари Стайлс върху Крис Пайн

От няколко седмици се носят най-различни слухове за раздор между Оливия Уайлд и Флорънс Пю. И всичко това преди премиерата на “Не се тревожи, скъпа” (Don’t Worry Darling). Филмът направи официалната си премиера на филмовия фестивал във Венеция, като звездите, разбира се, се появиха на червения килим. От Пю и […]