Разврат! Този път Мария прекали с вулгарни СНИМКИ 18+

Фолк звездата Мария минава всички допустими граници на приличието и отново реши да се държи като лека жена. Миньончето е на почивка в Дубай с новия си съпруг и събра погледите с вулгарни кадри в мрежата. 

Изпълнителката на “Спомен” си щракна голото дупе, по което е полепнал пясък и с цялата си наглост сподели кадъра в Инстаграм. А както знаем, последователите на фолк певиците са предимно непълнолетни момичета, които копират всяка стъпка на любимката си. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by MARIA (@maria_official_bulgaria)

Въпросният кадър вбеси възмутени майки, които дори забраниха на децата си да ползват временно смартфоните си. “След като видях, че дъщеря ми харесва тези развратни снимки на въпросната певица, взех й телефона и има забрана за известно време да ползва интернет. Защо порнографията стана толкова достъпна и то от уж някакви популярни лица – певици, актриси, водещи и т.н.”, гневи се майка в мрежата. 
Мария се омъжи се трети път и отново заряза кариерата си на певица. Не се отказва, обаче, от славата и феновете. Тя непрекъснато парадира с охолния си живот, скъпите дрехи, 5-звездни хотели, елитни ресторанти, мощни коли и т.н. А за съжаление, малки момичета искат да й подражават и единствената им цел в живота е да си си намерят богат мъж като на Мария, който да й угажда на капризите./show.blitz.bg
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by MARIA (@maria_official_bulgaria)

Източник: blitz.bg
Next Post

Иван и Андрей разкриват неподозирани тайни от живота си! За първи път говорят за... СНИМКИ

Телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов представиха официално автобиографичното издание „Братя по сърце“. Поредицата #Selfmade се фокусира върху постиженията, провалите, трудните моменти и решенията, които изграждат личния и професионален път на водещите. На премиерата присъстваха приятели на Иван и Андрей, голяма част от които са и герои […]