Изневерил ли е принц Фредерик на съпругата си

През тази седмица датското кралско семейство беше доста ангажирано, защото посрещаше испанските крал и кралица в родината си. Но докато Фелипе и Летисия демонстрираха обичайната си близост, принц Фредерик и принцеса Мери вероятно са се справяли малко по-трудно с тази задача.
Името на престолонаследника на Дания се оказа замесено в твърдения от страна на испанската преса, че е имал афера. Списание Lecturas твърди, че 55-годишният Фредерик е прекарал известно време с Хеновева Касанова по време на престоя си в Мадрид.
Хеновева е мексиканка и е популярна в светските кръгове в Испания, където живее от години. Тя побърза да отрече всички твърдения за изневяра от страна на принца. “Категорично отхвърлям всички твърдения за романтична връзка между принц Фредерик и мен”, казва тя в изявление за Hola.
Тя допълва, че “въпросът” вече е в ръцете на адвокатите й, които ще защитят правото й на “чест, истина и лично пространство”. Посещението на датския принц в Мадрид е било неофициално, а Касанова е била изпратена да го придружава на изложба на Пикасо от общ приятел, който по това време е бил болен.
След изложбата, принц Фредерик и Хеновева Касанова са се разходили из парка Ретиро и са вечеря в популярен ресторант в центъра на града – със сигурност нещо, които хора, които имат тайна връзка, не биха направили.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Миа Халифа отново нападна Гал Гадот заради Израел

Откакто стана популярна, Миа Халифа никога не се е свенила да споделя мнението си, дори то да ѝ коства критики и нападки. Миналия месец тя съвсем открито подкрепи Хамас при атаката им срещу Израел, като се обоснова за избора си. Още преди това, през 2021 г., Халифа се изказа остро […]

Subscribe US Now