Изложиха по брутален начин Емрах, а баща му и брат му… СНИМКИ

Скандалният наледник на фамилия Стораро – Емрах, за пореден път попадна в кофти ситуация, от която цялото му семейство срамува. Този път младият певец бе публично унижен и то в присъствието на брат си Фики и баща си Тони Стораро. 

Цялото му семейство наведе засрамено глави на наградите VIP Awards, които се проведоха преди няколко дни. Едва ли някой е очаквал, че известната фамилия ще претърпи такъв публичен линч и ще бере срам пред толкова много приятели и колеги. 

Емрах бе номиниран в няколко категории, но определено се открои тази за скандал на годината. Отношенията му с Теди Александрова определено заинтригуваха всички и съвсем заслужено статуетката трябваше да отиде при тях. Всички помним скандалната им раздяла и разкритията, които направиха за себе си. 
Теди не присъстваше на наградите, но пък Емрах категотично отказа да се качи на сцената и да получи от ръцете на скандлания гримьор Валентин Кулагин статуетката за скандал на годината. Около пет минути водещите се опитваха да го убедят, но това така и не се случи. 

Той се качи малко по-късно на сцената, за да получи наградата за тийнидол на годината. Наши източници издадоха, че цялото семейство е бясно на организаторката Ива Атанасова, че ги е подложила на такъв срам и отново е напомнила за случката, към която Емрах не иска да се връща. 
Фики Стораро пък бе отличен с награда за певец на годината и видимо бе щастлив от признанието отново да държи такава статуетка в ръката си. На ВИП наградите наш репортер забеляза още Гери-Никол, Тита, Филип Буков, Виктор Стоянов, Ариа, Емануела и т.н./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Инфарктна ситуация в "Стани богат", Екатерина изправи косата на Билалов СНИМКИ

Нещо, което не се вижда всеки ден в “Стани богат” смая и зрителите, и водещия. Точно една секунда се оказа решаваща за крайния изход на доста заплетена ситуация, която в крайна сметка донесе 10 000 лв. на участничката. Екатерина Копелин, която е дошла, за да участва в състезанието специално от Франция, […]