Златка направи нещо непростимо на сина на Благой, остави го без… СНИМКИ

Откакто са се разделили Златка и Благой май по-често мислят един за друг, макар и индиректно, отколкото докато бяха двойка. Поне ако съдим по активността и на двамата в качването на постове в социалните мрежи, демонстриращи безмерното им щастие.

С последния си пост, например, блондинката показва колко е щастлива с новия си Карен, въпреки че доскоро се кълнеше във вечна любов на Джизъса. И за да го изненада неприятно след неговата морска ваканция, Райкова не взе на своята морска почивка сина си Благой.
Подло! Златка Райкова и Карен лъжат цяла България, изплува истината за връзката им
В момента плеймейтката и гаджето й са се отдали на лукс, умопомрачителни гледки пред собствен басейн и любов на Санторини, а малкият наследник на Джизъса тази година ще гледа морето от картички.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

Какво става между Златка и новия й? Оказа се, че той е обещал на…
Припомняме, че наскоро Благо Джизъса вдигна пищна сватба с новата си изгора Полина, с която наскоро също бяха в Гърция заедно с кумовете си и двете си деца от първата си връзка с гимнастичката Христина./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Райън Гослинг прие ролята на Кен

Ново разкритие около филма “Барби”? Точно така. Райън Гослинг разказа за причината да каже “да” на ролята да бъде Кен. Малко кал, един лимон и една не много приятна гледка… Най-новата продукция, в която Гослинг участва – The Gray Man набира все повече популярност, фенове и интерес. Като самият актьор не спира да обикаля телевизионните студиа, […]