Защо Дженифър Лорънс e отказвала да отслабне за роля

Да си актьор в Холивуд определено звучи като професия-мечта, но за едно не им завиждаме на актьорите. И това са всички условия и жертви, които трябва да са готови да изпълнят в името на следващата им голяма роля.
Дженифър Лорънс например стана известна с участието си в “Игрите на глада” и както и бихме предположили, ролята на Катнис ѝ е била поверена не без условие.
В епизод от Actors on Actors сериите на Variety актрисата разказва повече за това кое се е превърнало в една от най-обсъжданите теми, възникнали при получаването на ролята ѝ в “Игрите на глада”. И то е свързано с външния ѝ вид, пише InStyle.
Дженифър Лорънс признава, че е отказала да спазва диета преди снимките на филма да започнат. Тя обяснява дръзкото си решение с това, че е съзнавала каква голяма отговорност е ролята ѝ, тъй като книгите, по които е създаден “Игрите на глада” имат много фенове, сред които са и деца.
“Спомням си, че най-големият разговор беше: “С колко ще отслабнеш?”, споделя актрисата. Въпреки наложеното ѝ изискване, тя решава да го игнорира, защото тогава е била млада, не е можело да спазва диети, а освен това и не е искала отслабването ѝ да бъде взето като пример от децата.
По време на разговора Виола Дейвис пита Дженифър Лорънс също и каква част от впечатленията ѝ от филмовата индустрия като бизнес са повлияли на любовта ѝ към актьорството.
“Правя това откакто съм съвсем млада”, отговаря актрисата от “Игрите на глада”. И не крие, че е била объркана след излизането на филма, защото е усетила, че вече не може да бъда “наблюдател на живота”, а всички са започнали да наблюдават нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво направи Майли Сайръс на Джими Фелън

След ролята си в “Хана Монтана” Майли Сайръс стана известна не само с музиката си, но и с провокативното си държание. Като е нужно само да се сетим за клипа към “Wrecking Ball”. С времето не можем да кажем, че изпълнителката промени стила си кой знае колко, но пък това я […]