Как се чувства Брус Уилис

Много от феновете на Брус Уилис вероятно все още не могат да приемат факта, че повече никога нямат да видят любимия си актьор в нови роли. През март 2022 г. той обяви, че се оттегля от актьорството заради тежко заболяване, което би му попречило да играе нормално.
Брус разкри, че е диагностициран с болестта афазия, която представлява увреждане на способността да възпроизвежда и/или разбира чужда реч. Диагноза, която е изпитание не само за него, но и за цялото му семейство.
И въпреки че няма да го видим повече на голям екран, винаги се радваме, когато се появи някоя семейна снимка в с него в социалните мрежи – като кадрите от Коледа. Тогава видяхме Брус Уилис в компанията на бившата си съпруга Деми Мур и децата им Румър Уилис (34 г.), Скаут Уилис (31 г.) и Талула Уилис (28 г.), и настоящата си съпруга Ема Хеминг и двете им дъщери – Евелин (8 г.) и Мейбъл (10г.).
Преди броени дни, най-малката му дъщеря от Деми Мур реши да сподели няколко кадъра с феновете си и да демонстрира колко добре се чувства баща ѝ и как двамата се забавляват заедно. Виждаме как носителят на Златен глобус, прави смешни физиономии, докато позира с Талула Уилис.
“Драматичен клуб на високо ниво и житейски умения, стискам палци и ям зеленчуци тази седмица”, написа Талула под кадрите.
На първата снимка Брус прави глупава физиономия, докато дъщеря му очевидно умира от смях. Във “втори дубъл” двамата сочат пръстите на краката си и правят драматични изражения, като Талула е сложила ръката си върху тази на баща си.
Наскоро Румър Уилис обяви, че майка й и баща й ще стават баба и дядо, тъй като тя и приятелят й Дерек Ричард Томас очакват първото си дете. Източник каза на People каза, че Брус е “щастлив да стане дядо”, добавяйки: “Той обича да има голямо семейство.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Откъде идва лошата слава на петък 13-и

Чували ли сте за Даз Бекстър от Ню Йорк, който бил толкова уплашен от петък 13, че решил цял ден да не става от леглото и да изчака следващия ден под завивките? Така и не го дочакал, защото таванът над леглото му паднал и го убил на място.  Но страхът за […]

Subscribe US Now