Чарлз и Камила продължават традиция на Елизабет Втора

Две седмици след официалната коронация, крал Чарлз и кралица Камила имат динамична програма, изпълнена с разнообразни ангажименти. А някои от тях със сигурност им доставят голямо удоволствие.
Вчера, 22 май, цветният пазар в Челси се превърна в място с висока концентрация на кралски особи. Изложението първо посрещна принцеса Кейт, която удостои с присъствието си събитието още на самото му откриване.
А привечер, няколко часа по-късно, на цветното шоу пристигнаха и крал Чарлз и кралица Камила. Те се появиха с широки усмивки и видимо се насладиха на цветната и ароматна феерия в Челси. 
Двойката бе в компанията на някои членове на кралското семейство, които рядко виждаме на публични събития, но пък бяха плътно до тях на коронацията – принцеса Александра, принц Ричард, херцогинята на Глостър и принцът и принцесата на Кент. Това е първата им обща публична поява, но вероятно няма да е и последната.
Кралските особи бяха поздравени лично от президента на Кралското градинарско дружество. Чарлз и Камила последваха стъпките на принцеса Кейт, която обиколи изложението часове преди тях и разгледаха с интерес инсталациите.
Любимо кътче на кралицата се оказа една люлка сред море от цветя, където тя заяви, че може да прекара остатъка от деня. А двамата с крал Чарлз се развълнуваха истински от инсталацията Градината на кралските размисли и празнуване, създадена в чест на коронацията и на паметта на Елизабет Втора.
Покойната кралица бе патрон на Кралското градинарско дружество още от встъпването си в длъжност и е присъствала на цветното шоу в Челси повече от 50 пъти. Сега тази традиция продължава нейният син, предава People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Бионсе и Джей Зи купят най-скъпия дом, продаван някога в Калифорния

Почти всички знаменитости харчат доста пари, за да се глезят с луксозни стоки, както и за да си купят скъп автомобил или имот. Малко са популярните личности, които избират да живеят скромно като за стандартите си. Бионсе и Джей Зи обаче изобщо не се ограничават в разходите. Дори напротив – те […]

Subscribe US Now