Когато Бионсе и Джей Зи купят най-скъпия дом, продаван някога в Калифорния

Почти всички знаменитости харчат доста пари, за да се глезят с луксозни стоки, както и за да си купят скъп автомобил или имот. Малко са популярните личности, които избират да живеят скромно като за стандартите си. Бионсе и Джей Зи обаче изобщо не се ограничават в разходите. Дори напротив – те тъкмо влязоха в историята като хората, купили най-скъпия дом, продаван някога в Калифорния.
За да се сдобият с огромно имение, двойката е похарчила “скромните” 200 милиона долара, като може би най-приятната част е, че вече имат дом, който се намира само на няколко крачки от Тихия океан.
Бетонният комплекс e разположен върху 32.3 декара земя край крайбрежието на Южна Калифорния и разполага с частен плаж, плувен басейн и водна зона, като само за резиденцията са отделени 3716 квадратни метра.
Имението е поръчано от известните с участието си в сапунени опери Уилям и Мария Бел през 1999 г. и е създадено по проект на японския архитект Тадао Андо. The Bell House, както още е известна сградата, е била строена в продължение на цели 15 години.
Според TMZ покупката ѝ, освен че прави Бионсе и Джей Зи собственици на най-скъпия дом, продаван някога в щата Калифорния, е и втората най-скъпа сделка с недвижими имоти в САЩ.
Най-скъпият дом е пентхаусът в Сентрал Парк на стойност 238 милиона долара, собственост на милиардера Кен Грифин, пише Insider.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой и защо сменя Михаил Билалов в "Стани богат" ВИДЕО

Тази рокада, която готвят в “Стани богат”, със сигурност ще предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, където и без това активно коментират случващото се в любимата игра. Новите лица, която сядат в стола на богатството на Михаил Билалов, са повече от любопитни. А причината за това е, че водещият излиза […]

Subscribe US Now