Колко по-млада е бъдещата булка на Рупърт Мърдок

Има хора, които продължават да взимат всичко, което могат, от живота до последния си дъх. Рупърт Мърдок явно е един от тях, защото в една от собствените си медии съобщи, че отново ще се жени.
“Не исках въобще да се влюбвам, но ми е ясно, че това е за последен път. Надявам се. Много съм щастлив”, казва 92-годишният медиен магнат пред New York Post. Мърдок допълва, че е предложил на настоящата си приятелка на Деня на свети Патрик заради ирландските си корени.
А тя е Ан Лесли Смит – бивша полицайка на 66 години. С Мърдок се запознават през септември миналата година. “Вдовица съм от 14 години. Подобно на Рупърт, съпругът ми беше бизнесмен… Така че говорим на един език. Споделяме еднакви вярвания”, цитират я от ВВС.
Бившият съпруг на Ан е Честър Смит – кънтри певец и радио и телевизионен шеф. Рупърт Мърдок пък се разведе с последната си четвърта съпруга Джери Хол (на заглавната снимка) през 2022 г. Преди нея той е бил женен за стюардесата Патриша Букър, шотландската журналистка Ана Ман и китайската бизнесдама Уенди Денг.
Сватбата на Рупърт Мърдок и Ан Лесли Смит ще бъде в края на лятото. Новото семейство ще споделя живота си между Калифорния, Монтана, Ню Йорк и Великобритания.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Футболното проклятие на Ким Кардашиян

На Ким Кардашиян може и много да ѝ върви в бизнес начинанията, но това не означава, че късметът е винаги с нея, особено пък когато вика за любимите си футболни отбори от трибуните. През изминалата седмица Кардашиян бе забелязана в Лондон по време на мача между Арсенал и Спортинг Лисабон. Въпреки […]

Subscribe US Now