Приключенията на Неда Спасова в Париж

Пътуванията са нещо много хубаво, защото разширяват хоризонтите на човек и го зареждат с положителна енергия.
Неда Спасова е изпитала този ефект от пътуването си до Париж. Разбираме това от профила ѝ в Instagram, където актрисата споделя, че е била в столицата на Франция за едва два дни.
Нещо, което отчита като грешка, защото смята, че два дни са прекалено малко време за град като Париж. “Особено, ако сте за първи път и искате от всичко по много.”
Спасова прави и уточнението, че градът е доста скъп за стандарта в България, но си заслужава посещението. “Париж е мръсен и много красив. Не знам този парадокс как може да съществува. Но в Париж съществува”, уточнява още актрисата.
На Неда Спасова ѝ е направило впечатление, че по улиците се разхождат доста полицаи и военни с автомати, което едновременно я кара да се чувства по-сигурна, но и леко я напряга. В друг пост актрисата шеговито пише, че е заснела достатъчно материал, че да сглоби пълнометражен филм.
Актрисата съветва от опита си да купуваме билети за музеи и други забележителности онлайн, за да си спестим чакане по опашки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Светлана разкри неподозирана тайна за Гущеров и показа какво има на нощното му шкафче СНИМКА

Светлана Гущерова направи неочаквано разкритие са съпруга си Христиан Гущеров. Младият бизнесмен се оказа много вярващ и не заспива, без да отправи молитви към висшите сили. На нощното си шкафче Гущеров държи няколко икони. “Всяка вечер преди да си легнем, изпълнява свой ритуал, в който се моли, целува всяка една […]