Изненадващото признание на Мили Боби Браун

Тъкмо гледахме Мили Боби Браун във втората част на филма за Енола Холмс (по-малката сестра на детектива Шерлок) и ето, че тя вече говори за плановете за кариерата си в бъдеще.
В епизод от The Drew Barrymore Show 18-годишната актриса сподели повече за отношенията си с Хенри Кавил, с когото участва в Enola Holmes 2. Във филма те играят брат и сестра, но Мили Боби Браун признава, че в реалността актьорът се държи строго с нея. Освен това самият той ѝ е забранил да пита за личния му живот.
Е, в живота Хенри Кавил може и да се държи по-скоро като родител, отколкото като приятел на Мили, но това изобщо не им пречи да поддържат стабилни отношения помежду си.
Освен това в разговора си с Дрю Баримор Мили Боби Браун разкрива и още нещо, и то съвсем неочаквано. Този път обаче то е свързано с бъдещите планове на младата актриса за кариерата ѝ. Тя признава, че един ден ѝ се иска да изиграе Бритни Спиърс.
“Мисля, че нейната история наистина резонира с мен”, споделя Мили Боби Браун. И обяснява също, че въпреки че не познава Бритни лично, усеща, че може да разкаже нейната история по правилния начин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Златка обяви кога ще е сватбата с Карен, но сега е бясна, защото... СНИМКА

Златка Райкова е нетърпелива да чуе Менделсон с новия си любим, само че дали това ще се случи скоро, дали ще се случи изобщо, все още не е съвсем сигурно. Нищо, че тези дни плеймейтката побърза да отговори на феновете си в мрежата, че се жени догодина. Да, ама май […]