Лейди България заби милионер, подари й лимузина за половин милион СНИМКИ 18+

Носителката на купата “Лейди България” Карина Атанасова заби милионер и както обикновено историята повелява в такива случаи – получи от него много скъпи подаръци, някои за милиони.

Половинката на хубавицата е швейцарец и специално заради нея е решил да се премести да живее в Пловдив. Само година, след като Атанасова стана Лейди България, тя вече се изживява досущ като в приказката за Пепеляшка.
Лейди България завъртя главата на депутат и секретар на парламента
Моделката среща милионера по време на фотоси във Франция, пък той се влюбва в нея от пръв поглед. И както самата тя споделя, бързо се превръща в най-големия й обожател.

Гаджето на миската е по-възрастен от нея и има сериозен бизнес в Швейцария, който възнамерява да трансферира и у нас. Любовта им се случва бързо, а той постоянно гледа да я залива с най-различни скъпи дарове, пише “Телеграф”.
Новата Лейди България Татяна Иванова взриви мрежата с иронично послание към политиците

Наскоро Карина бе засечена да обикаля улиците на Пловдив с първокласна лимузина, която вероятно е получила именно от новия си любим. Пред изданието тя признава, че колата й е подарък от него и е лимитирана серия. Сумата на возилото е почти половин милион лева и със сходен модел в България се придвижва поп фолк звездата Азис.
Освен това Карина и тайнственият богаташ вече са и сгодени. Предложението се случило навръх “Свети Валентин”, когато тя получила като подарък годежен пръстен с елмаз./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

"Ергенът" Евгени обясни защо не даде роза на Мони

Напускането на екзотичната танцьорка Мони Зенгинер бе неочаквано не само за зрителите, но и за останалите участнички във формата, въпреки че някои от тях със сигурност само това и са чакали. Зенгинер провокираше немалко неприязън към себе си от конкретни свои опонентки. Най-близките й приятелки във формата обаче, проляха няколко сълзи, когато […]

Subscribe US Now