Кое от децата на Уилям и Кейт ще “наследи” съдбата на Хари

В последните две седмици британското кралско семейство живее в сянката на автобиографичната книга на принц Хари, която разкри както тайни от “кухнята” на кралския двор, така и многото скрити конфликти в него.
Освен двете широко рекламирани интервюта за CBS и ITV преди излизането й, принцът даде и редица интервюта след пускането в продажба на Spare. Едно от тях е за британския вестник Telegraph, където се появява и поредното “скандално” признание.
Хари казва, че се притеснява кой ще е следващата “резерва”, като има предвид децата на брат си. “Макар с Уилям да сме разговаряли за това веднъж или два пъти, и той да подчерта, че неговите деца не са моя грижа, аз все пак се чувствам отговорен за това, че някой от тримата, поне един, ще бъде като мен – резерва. А това е болезнено.”
38-годишният херцог на Съсекс има предвид наименованието на книгата си Spare (резерва от английски), което се отнася до изказването на тогава все още принц Чарлз, който благодари на принцеса Даяна, че му е осигурила един наследник и една резерва (the heir and the spare).
Принц Уилям в момента е престолонаследник за британския престол. Най-голямото му дете деветгодишният принц Джордж пък е следващият по ред за трона. Предполага се, че Хари има предвид седемгодишната принцеса Шарлот или четиригодишния принц Луис като евентуални “резерви”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първа СНИМКА на бебето на Джулиана, двете са в болницата и...

Джулиана Гани вече е горда майка на втора рожба. След като социалните й мрежи гръмнаха с новината и поздравите заваляха, плеймейтката вече се появи на първа снимка с бебето си. Кадърът е качен от гордия татко, който добавя сърцераздирателно послание към любимата си и първата си рожба: „Любов моя, благодаря […]

Subscribe US Now