Всички са изумени от Татяна и това, което направи в “Сървайвър” ВИДЕО

Фолк звездата Татяна е сред ВИП участниците в новия сезон на “Сървайвър” и с поведението си бързо успя да събере стабилна фенска маса, която със сигурност ще я подкрепя напред в състезанието. 

Пайнерката засега не се замесва в скандали и интриги, а вместо това гледа да внесе позитивно настроение сред племето. На острова в Доминикана тя направи нещо, което ще се помни дълго. И спокойно можем да кажем, че космическата песента “Излел е Дельо хайдутин” вече е звучала и на острова в джунглата. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Singer/ Fitness girl ️‍️ (@tatyanasinger)

Именно тази песен запя Татяна с пълно гърло сред палмите в Доминикана и просълзи останалите участници. По-късно тя им запя няколко народни песни, а Благой Георгиев, Стефан Попов и Георги Валентинов се хванаха за ръце и изиграха едно българско хоро. 
Фенове на шоуто на силно впечатлени от поведението и таланта на певицата и я поздравят, че е избрала да сепредстави в шоуто с българска народна музика. “Много й отиват тези песни, нека направи в кариерата си повече такива”, пишат в мрежата. 
Татяна е в племето на известните, което от снощи е с един член по-малко. Еротичната звезда Стефани не издържа на глада и реши да напусне по собствено желание./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Големият гаф на наградите БАФТА

Интересът към наградите БАФТА може и да не е толкова голям, колкото към Оскарите например, но въпреки това те си остават сред най-значимите в света на киното. Макар церемонията да бива подготвяна с месеци, за да се избегнат грешки и неточности, то такива все пак се случват. Трой Котцур, който придоби популярност […]