Специалният рожден ден на принц Хари

Вчера, 15 септември, принц Хари навърши 39 години. Рождения си ден посрещна в компанията на своята любима съпруга в Дюселдорф, както и на всички участници и гости на организираните от него игри за военни ветерани Invictus Games.
Специалният ден за херцога на Съсекс започна с волейболен мач, на който получи специални поздравления от всички присъстващи, които дори му изпяха “Честит рожден ден”, докато той и Меган пляскаха в ритъм и не спираха да се усмихват. След това рожденикът получи торта от кмета на града, решена в цветовете на спортната надпревара.
Принц Хари изгледа волейболния мач, след което не пропусна да си поговори приятелски с всички и да получи още много поздравления за празника си. И по нищо не му личеше, че предишната вечер явно едва е дочакал да стане полунощ, за да полее повода в приятна компания. Е, не си е позволил много – само пет-шест бири и много традиционни немски специалитети като наденици и шницели, твърдят присъствали на забавата.
Дори и това количество е изненадващо за херцога на Съсекс, който преди няколко години покрай бременностите и манията по здравословен начин на живот на съпругата си спря да пие не само алкохол, но и кафе и ги замени с чайове и зелени сокове. Но когато е от време на време и с повод, Меган явно няма против.
А след забавленията с приятели и присъствието на няколко спортни мача, принц Хари и Меган Маркъл най-вероятно са отбелязали рождения му ден с романтична вечеря. Поздравления от кралския двор така и не пристигнаха, а от там заявиха, че вече не изпращат официални картички на тези, които не са пълноправни членове, пише Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Версия: Мира Добрева е в медикаментозна кома след операция на корема

Новината, че Мира Добрева е била приета по спешност в “Пирогов” и е поставена в медикаментозна кома, шокира за минути не само социалните мрежи, където дъщеря й Лори съобщи за ситуацията, но и изобщо. В поста на Лори не се уточнява причината, довела до тези последствия, а едно от предположенията, […]

Subscribe US Now