Мария Игнатова срази с това интимно признание

Бракът на Мария Игнатова и Ивайло Нойзи влияе изключително на водещата на “Звездите в нас”, която напоследък започна да разкрива неподозирани неща от личния и интимен живот. Досега никога не сме я чували да бъде толкова смела в думите си. 

Бившата на Димитър Рачков срази всички с поредно пикантно признание, което й се изплъзна от устата и няколко секунди по-късно вече съжаляваше, че го е казала.

 
По време на последния епизод на “Звездите в нас” Мария призна на екранната си половинка на коя песен се е целувала за първи път. Игнатова се разчувства на баладата “Nothing Else Matters” на Металика, като техния вокал беше имитиран от един от отборите. 
“На това парче се целувах за първи път”, призна Мария, но се усети, че нагазва в дълбоки води и се спря от продължението. От изражението й съдим, че първата целувка е била вълнуваща за Игнатова, тъй като за кратко тя се пренесе в розова страна и забрави къде се намира, а ако имаше криле, то със сигурност щеше да хвръкне от щастие./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тези СНИМКИ издадоха пламналата любов между Мирела и Валери в "Игри на волята"

Преди няколко дни ви информирахме какви любовни двойки са се сформирали от последния сезон на “Игри на волята”. Георги и Фейгин признаха отношенията си, но сега получихме потвърждение и от други двама участници. Появиха се кадри на Мирела и Валери, които издават тяхната близост. След приключване на снимачния сезон те […]

Subscribe US Now