Ето как изглежда вече дъщерята на Наталия Симеонова и Денис Ризов СНИМКА

Наталия Симеонова не живее в България в последните години, защото обитава къщата на бившия си любов Денис Ризов зад Океана. А дъщеря й Виктория става все по-красива.

Наскоро единствената наследничка на тв водещата накара популярната си майка да се върне в родината си, защото се дипломира в специалност “Психология” в СУ.
Наталия Симеонова оцеля след жесток ураган, призна, че… ВИДЕО

Брюнетката има намерение да се реализира по специалността си и поне засега не дава индикация, че иска да върви по стъпките на именитите си родители. Или не съвсем, защото успоредно с психологията, Вики се занимава и с музика, освен това е представител на много известна марка продукти за козметика.
Наталия Симеонова обърна гръб на България! Ето какво се случва с водещата на “Море от любов”
Вики се занимава с рок музика, но и с народни песни и творчество и има много интереси, а също и голям потенциал, заради който със сигурност този път майка й ще остане по-дълго в България./show/blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Венелин Петков във война с Николета Маданска заради децата СНИМКИ

Венелин Петков е във война с вече бившата си жена Николета Маданска, а това, което се случва между тях в момента, е повече от грозно и със сигурност ще изненада мнозина. Няколко месеца след раздялата на двойката на дневен ред е дошла темата с попечителството над децата и грижата за тях. […]