Баскетболистът Радо се разписа върху Аксения във “Фермата” СНИМКИ

Месец преди финала на „Фермата“, риалити героите станаха опасно близки. Най-мускулестият сред мъжете – баскетболистът Радо, дори успя да се разпише върху най-красивата участничка в предаването, домакинята Аксения.

Двамата се отдадоха на горещ флирт с комедиен привкус, след като спортистът отиде да мели брашно гол до кръста. „Виж го бе, Аполон!“, възкликна по негов адрес народната певица Лили. „Какви мускули, какво тяло!“, добави през смях многодетната майка Веселка и обяви спортиста за най-секси мелничар.
Ето как Господин Морков изгони Генчо МВР-то от “Фермата” СНИМКИ

Гръмна бахурът на Аксения във  “Фермата” СНИМКИ
Аксения обаче закова пирона, като хвърли шепа смляно брашно по голите гърди на Радо, а след това му подложи изваяното си бедро, върху което той гордо остави автографа си и още повече наду перки.

Докато част от фермерите се забавляваха, бившата хандбалистка Камелия и агрономът Иван страдаха в обора, защото тази седмица са ратаи. Скоро един от тях ще бъде избран за дуелист и ще се бори на Арената за мястото си във „Фермата“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Иво Аръков показа къщата си, ще се хванете за главата от лукса вътре ВИДЕО

От няколко месеца актьорът от българския сериал “Съни Бийч” е доста активен в социалните мрежи, което дава възможност на всички негови фенове да се доближат още повече до него. В последно време стилът на Аръков доста се е променил – сред аутфитите му можем да видим доста маркови дрешки и […]