Иво Аръков показа къщата си, ще се хванете за главата от лукса вътре ВИДЕО

От няколко месеца актьорът от българския сериал “Съни Бийч” е доста активен в социалните мрежи, което дава възможност на всички негови фенове да се доближат още повече до него.

В последно време стилът на Аръков доста се е променил – сред аутфитите му можем да видим доста маркови дрешки и аксесоари, които не всеки българин може да си позволи. Определено в него се е зародило нещо кифленско.
 

Бяхме сигурни, че и домът му е изключително стилен и модерен. В личния си Инстаграм профил Иво Аръков сподели видео, в което показва част от него – класата си личи от всеки един детайл – от стълбите до кухнята. Парите наистина правят чудеса.
Но пък кариерата му в последно време тръгна нагоре. Със сигурност е взел хубав хонорар от хитовия сериал “Съни бийч”, снима се и в чужди продукции, има постоянна работа в предаването “Мармалад”, а напоследък е много търсен за различни реклами. Поне умее да влага парите си в уют, а не ги пилее на вятъра, както правят голяма част от шоу звездите./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Анита Мейзер се жалва! Станала е секс мишена на....

Чудите ли се какво става със сексбомбата Анита Мейзер, която бе обвинена за непредумишлено убийство на интимния си партньор Николай. Припомняме, че по време на секс двамата прекрачили границата и използвали свински опашки, а той се задушава и умира. Тя излежа твърде кратка присъда и след освобождаването си отпраши за Америка, […]