Анита Мейзер се жалва! Станала е секс мишена на….

Чудите ли се какво става със сексбомбата Анита Мейзер, която бе обвинена за непредумишлено убийство на интимния си партньор Николай. Припомняме, че по време на секс двамата прекрачили границата и използвали свински опашки, а той се задушава и умира.

Тя излежа твърде кратка присъда и след освобождаването си отпраши за Америка, където се е позиционирала и няма намерение да се връща в България. Силиконката се ожали в мрежата, че я сполетяло нещо неприятно. Тя пусна доста дълъг пост, в който открито обяснява, че е станала секс мишена на много мъже. 
Оказа се, че Анита не спира да получава лични съобщения във Фейсбук и Инстаграм от мъже, които имат сексуални намерения към нея. Тя иска да това да се случва явно на стената й, да не се крият и да се излагат пред всички. Анита признава, че сред най-глупавите въпроси е “къде живееш”. 
 

“Пълните ми месинджъра с глупави изцепки и ако ви блокирам да знаете защо ще го направя. Ще блокирам също така и пасивни “приятели”, за да освободя място на някои, който ще има отношение към моя труд да споделям видеа и всевъзможни други неща от моето ежедневие и живот “, гневи се едрогърдата брюнетка. 
“Не търся интимна връзка, а и дори да се появи някога такава, не по този начин. Моля, не ми пишете на лични нищо, което не е лично, тайна или бизнес оферта. Скрити написани неща не ми трябват тук”, допълва още Анита, която по всичко личи, че не е готова за нова връзка./ show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истината лъсна: Десита разкри най-голямата си тайна СНИМКА

От няколко дни младата поп-фолк звезда Десита се намира в Лондон на екскурзия с половинката си, който успяхме да видим само в един кадър и то в гръб. Не знаем каква е причината всички изпълнители от лейбъла на Галин толкова много да крият личния си живот, но е факт, че […]