Бременната Сузанита е в депресия, сполетя я нещо ужасно СНИМКА

Само преди няколко седмици Сузанита изглеждаше като най-щастливия човек на света. Тя обяви, че е бременна, а за мъжа до себе си заяви, че я е направил “човек”.

Днес обаче всичко това изглежда като един красив спомен, защото Сузанита е изтрила снимките от фотосесията си като бременна и е спряла да следва Марк Славов – мъжа, в когото доскоро се кълнеше.

В сторита в Instagram певицата говори за нещата от живота, за неговия смисъл, за щастието, за материалното, а посланията звучат меко казано тъжно. “Нали не си помислихте, че и ние “известните” нямаме никакви чувства и не ни се случват лоши неща”, попита риторично тя. 

В последвали сторита пък констатира, че животът понякога е несправедлив, а който ни обича, ще остане в него. Накрая се обърна и към феновете си, за да им каже, че те са единственото, което тя има, пише plovdiv24.bg. 

“Живеем в измислен свят с празни приказки и обещания. Да се доказваме, но пред кого? Грозни фалшиви сцени, загърбили сме всичко, което имаме. Правим се кой от кого е по-силен, кой води по-луксозен и хубав начин на живот”, пише още Сузанита./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нина Добрев няма спирка

Покрай пандемията бяхме забравили колко много обича да пътува Нина Добрев. Заради всички рестрикции и локдауни беше малко трудно човек да си организира пътуване, но след като всичко малко по малко се върна постарому, Нина Добрев отново няма спирка.  Актрисата с български корени използва всяка свободна минута, за да обикаля света […]

Subscribe US Now