Каква ученичка е била Cardi B

Докато в България учениците тепърва се връщат в класните стаи, в Америка Cardi B реши да си припомни тийнеджърските си години, като се върна в бившото си училище в Бронкс. А направи и страхотен жест към него.
Рап изпълнителка обяви, че дарява 100 000 долара на I.S. 232 The Alexander Macomb School в Морис Хайтс.
От кадри в Twitter виждаме как стотици ученици викат и аплодират, когато Cardi B изненадващо влиза в класната стая.
Видимо, носителката на Грами изглежда радостна, докато върви по пътеката измежду насъбралите се деца. Именно на тях тя обяснява, че с дарението иска да финансира различни “следучилищни дейности, може би уроци или може би нещо забавно, може би музикална програма”.
“Това училище означава много за мен, повече от всяко друго, в което съм била”, казва изпълнителката, припомняйки си предизвикателствата, пред които се изправя като ученичка в Бронкс.
Е, Cardi B помни и не толкова приятни преживявания – по думите ѝ е взимала “много лоши решения”, като дори е била арестувана за бой с друг ученик, пише ET Online. И естествено призова децата да не повтарят нейните грешки и да приемат предизвикателствата, вместо да действат срещу тях. “Решенията, които вземате сега, са много важни”, категорична е тя.
Това не е първият път, когато Cardi B помага на родния си град Бронкс. По-рано тази година тя даде обещание да плати разходите за погребението на жертвите на пожар в жилищна сграда, който уби 17 души. Смята се, че пожарът на 9 януари е най-смъртоносният в Ню Йорк от няколко десетилетия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кое е новото имение на Дженифър Анистън

Оказва се, че Опра Уинфри е не само медиен магнат, но и магнат в областта на недвижимите имоти в Калифорния. През 2021 г. тя купува имение от 8.5 декара в Монтесито. Част от него са и очарователна тосканска ферма и две малки вили. И всичко това за сумата от 10.5 милиона долара. По-късно […]

Subscribe US Now