Трикът на адвокатите на Калина Сакскобургготска

През изминалия уикенд – в събота, 19 август, Калина Сакскобургготска беше хваната да шофира автомобил в нетрезво състояние в Боровец. Тогава тестът с дрегер показа 1.5 промила алкохол в кръвта й.
Днес, 23 август, дъщерята на бившия премиер Симеон Сакскобургготски, беше призована да се яви в областната дирекция на МВР, за да й бъде повдигнато обвинение. Тя обаче намери начин да отложи това.
Калина е наела адвокат от известна софийска правна кантора, която е уведомила разследващите, че в момента княгинята се намира в чужбина и иска друг ден, в който да се яви отново в полицията.
Според информацията на БНТ това е честа “практика”, прилагана от адвокатите в случаи на подобни провинения. Очаква се Сакскобургготска да бъде призована следващата седмица. В случай, че и тогава няма основателна причина да не се яви, може да се наложи да бъде доведена принудително.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко тежи Хайди Клум

Хайди Клум не само обича да публикува секси снимки по бански, за да ни напомни колко е секси, но и отговаря понякога на неудобни въпроси. Какъвто със сигурност за повечето хора е какво е теглото им. В профила си в Instagram моделът отговаряше на най-различни въпроси на фенове. Един от […]

Subscribe US Now