Два месеца след като роди дъщеря си: Ето как изглежда Ивайла Бакалова по бански СНИМКИ 18+

Ивайла Бакалова изненада всички с външния си вид и безупречната фигура по бански, която показа само два месеца след раждането на втората си дъщеря. 

Бившата миска замина на кратка ваканция в Дубай и не пропусна възможност да се похвали в социалните мрежи, че е върнала предишната си форма на тялото и служи за пример на всички родилки. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Ivaila Bakalova (@ivailabakalova)

Бакалова показа секси извивки от Дубай, където живееше доста дълго време и дори се опита да гради кариера там. Е, сега е решила да се наслади на хубавото време и прекрасните плажове на арабската страна. 
Припомняме, че преди два месеца в пълна тайна Ивайла Бакалова роди дъщеричка на любимия си Веселин Денков, който от няколко години има сериозни проблеми с властта и дори обвинен, че е финансирал убийството на финансовата брокерка Станка Марангозова. Към момента няма доказани престъпления и той е на свобода, радвайки се на появата на своята дъщеричка Вяра./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бременна ли е Александра Петканова с второ? СНИМКА

Александра Богданска, която от известно време се е отдала на почивка в Тайланд, при това не с кого да е, а с бившия си съпруг Даниел Петканов и сина им Габриел, сподели снимка, на която е с корем, който изглежда сякаш е в начална бременност. Кадърът предизвика хиляди въпросителни, а […]