Мерил Стрийп и една неочаквана снимка

Мерил Стрийп си остава една от най-уважаваните актриси в Холивуд, която въпреки десетилетната си кариера е успяла да запази личния си живот сравнително неприкосновен. Доказателство за това е, че едва преди месец научихме, че актрисата се е разделила със съпруга си преди цели шест години… без никоя светска медия да разбере.
Въпреки раздялата, 74-годишната Мерил и 76-годишният Дон Гъмър поддържат добри отношения. Двамата имат четири деца заедно и именно една снимка успя да изненада много от почитателите на актрисата.
Стрийп присъства на Academy Museum Gala в Лос Анджелис, като беше в компанията на всичките си деца – Хенри Улф, Мами Гъмър, Грейс Гъмър и Луиза Джейкъбсън. 37-годишната Грейс беше довела съпруга си, музикалният продуцент Марк Ронсън. А 44-годишният Хенри беше със съпругата си Тамрин Сторм Хоукър.
Междувременно ние можем да гледаме Луиза Джейкъбсън във втори сезон на костюмната драма на Мах “Позлатената епоха”, където си партнира със Синтия Никсън и Кристин Барански.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Объркаха Устата с Филип Киркоров в Русия, искат от него...

Устата е бил объркан на два пъти с Филип Киркоров по време на снимки за клип в Москва, призна пред „Телеграф“ самият рапър. Преди няколко дни той е бил в Москва, където е снимал кадри за новия си актуален клип „Свобода на словото“. Снимките са били в центъра на града […]

Subscribe US Now