Защо София Вергара е против филърите (но си инжектира ботокс)

София Вергара е от известните личности, които не се притесняват да говорят открито за остаряването и козметичните процедури.
В интервю за Allure 51-годишната актриса казва открито, че е сред застъпниците на пластичните операции. Дори твърди, че досега е искала да се подложи на няколко.
За момента я е спрял фактът, че работи пред камери и не може да си позволи дългия възстановителен процес, който тези операции изискват. 
Но твърди, че засега се ограничава с дребни промени във външния си вид, които по никакъв начин не пречат на работата ѝ. Такива са инжектирането на ботокс около очите и в областта на врата.
София Вергара обаче не е сред почитателите на филърите, защото смята, че те са идеални, когато си по-млад и искаш малко по-плътни устни, но няма да свършат работа на нейната възраст.
“На 51 години съм и не смятам, че ще направят така, че да изглеждам по-млада.” Ето защо Вергара е против филърите след определена възраст. Относно остаряването, София Вергара казва, че не се страхува от менопаузата.
Тя смята, че жените трябва открито да говорят за нея, защото няма нищо срамно. Актрисата дори казва, че в момента е в пременопауза и не я обливат горещи или студени вълни, но пък усеща, че паметта ѝ не е като преди.
София Вергара открито споделя, че коленете я болят повече и понякога, когато кихне, гърбът също я боли много. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сторми Даниелс: "Мелания трябва да напусне Тръмп. Не заради това, което направи с мен или други жени, а защото е осъден престъпник"

Порнозвездата Сторми Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд, е в основата на дългогодишното разследване на финансите на бившия президент Доналд Тръмп – разследване, което доведе до безпрецедентното обвинение срещу Тръмп по-рано тази година. На 31 май журито на Окръжен съд в Манхатън призна Доналд Тръмп за виновен във фалшифициране […]

Subscribe US Now