Никой не очакваше това от Криси Тейгън и Джон Леджънд

През януари семейството на Джон Леджънд и Криси Тейгън стана по-голямо. Това потвърди гордият баща часове след пристигането на детето си. Джон Леджънд каза на публиката по време на концерт, че са посрещнали бебе номер три.
Малко след това двойката представи новия член на семейството. Направи го в социалните мрежи с милионите си фенове. Става ясно, че Криси и Джон си имат малко момиченце, което носи името Ести Максин Стивънс.
А сега изпълнителят и красивата му съпруга успяха да изненадат всички с новината, че отново са станали родители. Този път на момченце от сурогатна майка. Синът им Рен Александър Стивънс е роден в понеделник, 19 юни. “Искаме да ти благодарим за този невероятен подарък, който ни направи, Александра”, написа Криси Тейгън, споменавайки тяхната “най-невероятна, любяща, състрадателна сурогатна майка.”
“И ние сме толкова щастливи да кажем на света, че той е тук, с име, свързано завинаги с теб, Рен Александър Стивънс. Нашите сърца и домът ни са официално пълни. А за нашия Джак знаем, че и двете им ангелски целувки са от теб”, пише още бившият модел, имайки предвид починалото им момченце при третата ѝ бременност.
Новият член в семейството идва само само пет месеца след като те посрещнаха бебето Ести. Миналия месец Тейгън отвърна на поредица от омразни онлайн обвинения, че е използвала тайно сурогатна майка за раждането на Ести. “Изключително реалистична “луна”, саркастично написа Тейгън над интимен кадър, направен на 13 януари след цезаровото сечение. Тейгън говори с People за първото си цезарово сечение през март и защо е “толкова развълнувана” от операцията.
“Бях някак развълнувана, защото си казах: “Да, направих вагиналното нещо два пъти. Нека опитаме това”, каза тя за предишните си раждания със сина си Майлс Тиодор, който е на 4 г. и дъщеря им Луна Симон – на 7 г.
“Наистина обичам хирургията. Харесва ми, че имах и двете преживявания”, добавя Тейгън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тони Димитрова след шест роли в театъра: Не съм актриса, уплаших се да кандидатствам във ВИТИЗ

Срещаме се с Тони Димитрова минути преди за излезе пред публиката. Този път обаче, тя няма да пее „Ах морето“, а ще бъде розовото прасенце от пиесата на Мария Ладо „Съвсем проста история“. Постановката е на Борислав Чакринов и Драматичния театър Адриана Будевска „Бургас. Това е шестата театрална роля на […]

Subscribe US Now