Маги Халваджиян тръгна с охрана заради…

Маги Халваджиян отскоро е придружаван от охрана, а причината за това със сигурност събужда любопитството на феновете и последователите му в социалните мрежи.

Топ продуцентът на Нова телевизия навсякъде е следван от своя гард, независимо какви събития посещава, включително и когато ходи на купони или културни мероприятия.
Ето как е изглеждал Маги Халваджиян преди 36 години СНИМКИ

Засега единствено Маги Халваджиян се ползва от услугите на гарда, жена му Кремена, синът му, снахата и внучетата се движели свободно по улиците, пише “Уикенд”.
Маги Халваджиян взриви с тези думи за Кремена СНИМКИ
Наскоро популярният арменец бе забелязан на културно мероприятие в една от известните зали в София, но вместо жена му Кремена, до него неотлъчно бе гарда му, за когото случващото се на сцената не представлявало кой знае колко голям интерес, пише още изданието./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кристина Агилера - по-истинска от всякога

Тази година изглежда е изпълнена с много положителни емоции за Кристина Агилера. И то все в професионален план. В началото на годината певицата тръгна на европейско турне, на което представя новите си песни, а ето че сега, вече към края ѝ, разбираме и друга голяма новина, която да си признаем, […]