Емануела излезе на участие по сутиен, показа новите си гърди СНИМКИ 18+

Жегата все още не е дошла, но чалга звездите бързат да захвърлят дрехите и да покажат гола плът. Такъв е случаят с Емануела, която на последното си участие в столицата излезе да пее само по сутиен. 

Навън времето беше ужасно, изсипа се пороен дъжд, придружен с гръмотевици, но на Емануела явно никак не й е било мрачно и студено, след като реши да излезе гола на сцената. Но си е имало причина – да покаже чисто новите си силиконови гърди. 

Чалга фурията закова всички погледи към себе си, след като се появи по бял сутиен на последното си участие. Оказа се, че пазвата й е набъбнала с още няколко кубика. Това е поредната такава интервенция на пайнерката, която ще мине дори Джулиана Гани по брой пластични операции на гърдите. 
Силиконът на Емануела все й се струвал малко и допълвала кубиците след всяка поредна интервенция. Този път доста се е оляла и може да се каже, че вече е най-големите гърди сред чалга певиците. 

От няколко седмици певицата е минала отново в отбора на блондинките. Това се случи след раздялата с Мартин Николов – Елвиса, но запознати издават, че в момента има ухажор, който я обсипва със скъпи подаръци./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Инцидентът, при който пострада Биби Рекса

Да са поп изпълнител не звучи като опасна дейност. Това обаче явно е на път да се промени заради зародила се в последните месеци “тенденция” да се хвърлят предмети към сцената по време на концерти. Точно така пострада и Биби Рекса, която беше принудена преждевременно да прекрати концерта си в […]

Subscribe US Now