Простила ли е изневярата Шаная Туейн

Напоследък Шаная Туейн е в един много добър период от живота си. Освен че след пет години творческа пауза ѝ предстои да издаде новия си албум Queen of Me, певицата изживява и момент, който определя като “втори меден месец”.
Всъщност Шаная Туейн работи по три от албумите си заедно с вече бившия си съпруг Робърт Ланг, който е продуцент. Въпреки че са вече разведени и творческото им партньорство е приключило, тя все още използва звукозаписното му студио.
Именно това е едно от доказателствата, че Шаная Туейн вече съвсем е преодоляла болезнената им раздяла. Бракът ѝ с Робърт Ланг продължава цели 14 години, но приключва през 2008 г. след като разбира за аферата му с близката ѝ приятелка Мари-Ан Тибо.
Ситуацията претърпява доста изненадващ обрат, когато Шаная Туейн намира утеха за разбитото си сърце не в кого да е, а именно в съпруга на приятелката си Мари-Ан Тибо. Той се казва Фредерик Тибо и е бивш изпълнителен директор на Nestlé. Двамата обаче не само се утешават един друг, но и се влюбват.
“Това е наистина силна връзка, която се изгражда с времето”, споделя Шаная Туейн в интервю за People. Освен това тя признава, че отношенията им са рядкост, която не се среща във всяка връзка, но именно фактът, че са се “изцелявали” един друг е изиграло важна роля.
През 2010 г. певицата финализира развода си с Робърт Ланг и на Нова година през 2011 г. се жени за Фредерик Тибо. Ход, който дори не е била сигурна, че ще направи. “Когато се разведох, си казах: “Никога повече няма да се омъжа.” Но не можех да се откажа от любовта на Фред”, признава Шаная Туейн.
Сега двойката изживява “нещо като втори меден месец”, тъй като е по-самостоятелна, вече след като децата им са навършили пълнолетие. Освен че певицата сега се чувства свързана с втория си съпруг “по различен начин”, е намерила спокойствие. “Може би мирът е прошката”, споделя тя, с което издава, че вече окончателно е преодоляла болезнената част от живото си с изневярата и развода.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Няма да повярвате с какво се похвали Анита на Рачков СНИМКА

Колкото и да е странно за повечето зрители, актьорът Димитър Рачков и към днешна дата продължава връзката си с Анита Димитрова и по всичко личи, че нещата между тях са наистина сериозни. Красивата блондинка не е от най-активните дами в социалните мрежи и доста упорито крие личния си живот – […]

Subscribe US Now