Алекс Богданска претърпя авто инцидент, детето й било в колата и…

Моделката и инфлуенсър Алекса Богданска отново изпадна в премеждия на пътя, след като от известно време насам е нарицателно за неправилно паркиране, слагане на скоби и плащане на глоби. Този път красавицата успя да се натресе в бордюр и да счупи бронята на колата си, докано пътува със сина си Габриел от детска градина.  

Червеният Dodge на моделката определено преживя много в ръцете й, защото това е пореден подобен инцидент. Сефтето Богданска прави в началото на тази година, когато обаче прие нещата доста позитивно. Тогава излезе бързо от ситуацията – залепи бронята с тиксо и си продължи по пътя.
Алекс Богданска разкри дълго пазена тайна, а няколко секунди по-късно… ВИДЕО

Този път обаче, както самата тя отбелязва, е по-различно, защото Богданска доста се е разстроила от ситуацията. Все пак, три били нещата, които й помогнали да се справи и сега преодолее. Първото – синът й Габриел, за когото Алекс споделя, че й е казал, че всичко ще бъде наред “и всичко е наред, защото сме здрави и сме заедно”, добавя още моделката пред “Телеграф”.
Извратеняци досаждат на Алекс Богданска, искат от нея да им… ВИДЕО
Сподели и друго – как една жена я догонила й и казала, че е страхотна, без да я познава, освен това прочела и мило съобщение от последовател в Инстаграм, благодарение, на което успяла да вдигне духа си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шокиращ обрат с Гатьо в "Игри на волята", как ще преживее това СНИМКИ

Един от култовите персонажи в настоящия сезон на “Игри на волята” – Гатьо, претърпя шокиращ обрат в играта, който шокира най-много него. Той вече е част от женското племе на “Амазонките” и едва ли ще успее да го преживее напълно. Това стана факт, след като отборът на мъжете направи грешен избор. […]

Subscribe US Now