Голямата новина на Джеф Безос и Лорън Санчес

Джеф Безос и Лорън Санчес напоследък прекарват доста време на яхтата си. Първо бяха забелязани да плават близо до Испания и Ибиса, а Франция явно е била следващата им спирка.
Двамата са се появили на тазгодишния филмов фестивал в Кан и по-конкретно – на премиерата на Killers of the Flower Moon – новия филм на Мартин Скорсезе с участието на Леонардо ди Каприо.
Около двойката обаче има и по-любопитни новини отколкото е посещението им на филмово събитие, било то и голямо и значимо, каквото е фестивалът в Кан. Изглежда, че Джеф Безос и Лорън Санчес са сгодени, поне съдейки по диамантения пръстен на ръката на 53-годишната носителка на Еми, журналист и пилот на хеликоптер. Двамата са били забелязани и снимани на яхтата на милиардера за 500 милиона долара, а щастливата новина потвърждава източник на People.
Яхтата явно е доста специална за двойката, тъй като се знае, че на борда ѝ има дървена скулптура, създадена по подобие на Лорън Санчес. Творението е прикрепено към носа на кораба, като дизайнът му включва огърлица със символа за “кору”, което на маори означава примка или намотка. Този символ също е специален за Безос и годеницата му.
Милиардерът е споделял в Instagram профила си, че “кору” символизира ново начало и нова фаза от живота, положителна промяна, лично израстване и надежда за бъдещето.
По всичко личи, че Джеф Безос е в един от най-щастливите и позитивни периоди в живота си. Това става ясно и от разказа на Лорън Санчес за съвместния им живот в първото ѝ самостоятелно интервю за WSJ. Magazine, откакто двамата обявиха връзката си публично през 2019 г. Тогава тя сподели, че той я кара да се смее “през цялото време”, а двамата обичат да са заедно, да работят заедно, да летят заедно и да тренират заедно.
Освен това както Джеф Безос, така и половинката му Лорън Санчес са филантропи и правят много “стратегически дарения”, с които целят да помагат на хората, като даренията отиват на “правилните места”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първата публична поява на Робът де Ниро след раждането на седмото му дете

Преди малко повече от две седмици стана ясно, че 79-годишният Робърт де Ниро е станал баща за седми път. Самият той издаде новината по време на интервю, когато журналист му задава въпрос за шестте му деца. “Всъщност седем. Току-що ми се роди бебе”, казва актьорът. Малко по-късно де Ниро издаде […]

Subscribe US Now