Когато Уилям и Кейт се качат на метрото

Утре, шести май, всички погледи ще бъдат вперени не само в крал Чарлз и кралицата консорт Камила, но и в принц Уилям и Кейт Мидълтън, който са истинските любимци на британския народ. А два дни преди коронацията те за пореден път показаха защо всички толкова ги харесват.
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се качиха на специалната линия от лондонското метро, кръстена на кралица Елизабет Втора, и пътуваха до квартала Сохо заедно с останалите жители и гости на британската столица, които определено останаха изненадани от неочакваните пътници. Двойката дори участва в забавно видео на местна TikTok звезда.
Принц Уилям и Кейт Мидълтън демонстрираха приповдигнато настроение и желание да разговарят с всички. Разходиха се по лондонските улици, направиха си десетки снимки. А крайната им цел бе пъб на име Dog and Duck, отворен за пръв път през 1734 г.
Там те си поприказваха с гостоприемния персонал, разпитаха ги как се подготвят за дългия почивен уикенд, който ще мине под знака на коронацията, а след това седнаха да изпият по една бира.
Това не е първият случай, в който виждаме херцогът и херцогинята в подобна ситуация – с широки усмивки сред обикновените хора и с халба бира в ръка. За пореден път Мидълтън не изневери и на принципите си и облече красиво червено палто, с което сме я виждали и преди.
Кейт сподели с персонала и посетителите на пъба, че трите им деца са в голяма еуфория от предстоящата коронация и дори имат специални тържества, свързани с нея, в училище.
А най-големият – принц Джордж, дори е изявил желание да участва в репетициите за историческото събитие и има отредена роля по време на церемонията в Уестминстърското абатство, предава Daily Mail.
Принц Уилям пък коментира отворен наскоро бар в близост и не скри, че много обича да пие коктейли. Пошегува се също, че е добре да не го прави преди коронацията, но след нейния край с удоволствие би си пийнал.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Куката издаде най-чаканата новина за "Под прикритие" ВИДЕО

Сериалът “Под прикритие” неслучайно се превърна в любимата българска продукция на всички зрители. И тайно всички се надяват да бъде върнат отново на екран. И това май ще се случи.  Мариан Вълев – Куката хвърли бомба с думите си за сериала в подкаста “Не съм такъв човек”.  “Много ми липсва […]

Subscribe US Now