Елица от “Игри на волята” пак се пусна гола, стана й навик СНИМКИ 18+

На Елица май й хареса да позира без дрехи, защото след скорошната й съвместна фотосесия с Алекса, в която двамата са полуголи, ето, че сега бюрнетката се пуска и сама, и отново без никакъв плат по себе си.

Профилът на Елица съвсем е заприличал на тези, които могат да се видят в OnlyFans, където се плаща абонамент, изумени са последователи на риалити звездата. А дали тя няма да стигне и до там, остава загадка. 
Елица и Алекса се пуснаха топлес в горещо ВИДЕО 18+
Дали обаче на Алекса му се нравят чак толкова голи снимки на бъдещата му жена, не е ясно, но май не е особено щастлив от факта, че всеки може да вижда любимата му в този интимен вид.

От кадъра става видно, че върху Елица има само цветя, които прикриват формите й, а фотосесията е направена през февруари, но олимпийската ни медалистка качи изкусителните кадри навръх 1 март. 
Готови за сватба! Елица и Алекса разкриха, че… СНИМКИ
Очаквано Елица получи серия от комплименти за външния си вид, както и за кадрите, на които излъчва много женственост и нежност. “Много си красива, но не знам на Алекса как му се отразява цялата тая работа”, пише й последовател.
Самата Елица пък, едва ли има време да тълкува писанията по свой адрес, защото е заета с подготовката за сватбата, която е през лятото. С Алекса ще се врекат във вярност в столичен хотел, като наскоро брюнетката разкри в социалните мрежи, че събитието е организирано на 90%./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитости, които са били богати преди да станат известни

Славата и богатството често вървят ръка за ръка. И докато някои известни личности започват да градят кариерата си от дъното във финансово отношение, то други израстват в заможни семейства. Точно върху последните ще насочим фокуса си сега. Ето десет примера за знаменитости, които са били богати преди да станат известни. […]

Subscribe US Now