Знаменитости, които са били богати преди да станат известни

Славата и богатството често вървят ръка за ръка. И докато някои известни личности започват да градят кариерата си от дъното във финансово отношение, то други израстват в заможни семейства.
Точно върху последните ще насочим фокуса си сега. Ето десет примера за знаменитости, които са били богати преди да станат известни.
Семейство Кардашиян
Много преди да станат известни със секс записа на Ким Кардашиян, бащата Робърт Кардашиян вече е богат и известен адвокат.
Парис Хилтън
Тя също привлича общественото внимание със секс запис, който излиза през 2003 г. Освен това Парис нашумява и с участието си в риалити шоуто The Simple Life. Тогава за нея вече се е знаело, че е богата. Все пак, нейният прадядо, Конрад Хилтън, е основател на хотелите Хилтън.
Лейди Гага
Като малка певицата е посещавала престижното частно католическо училище Convent of the Sacred Heart в Манхатън. За нея е малко известен факт обаче, че баща ѝ Джоузеф Германота е човекът, който въвежда инсталирането на Wi-Fi в хотелите.
Арми Хамър
Арманд Хамър, прадядото на Арми Хамър, е главен изпълнителен директор на Occidental Petroleum. Бащата на актьора също не остава по-назад във фамилията и също става бизнесмен и филантроп.
Никола Пелц
След като се омъжва за Бруклин Бекъм, моделът и актриса Никола Пелц става част от семейство Бекъм, но тя самата също е от заможна фамилия. Баща ѝ Нелсън Пелц е известен бизнесмен милиардер и инвеститор.
Мишел Уилямс
Богатството на номинираната за Оскар актриса възлиза на над 20 милиона щатски долара, но баща ѝ е човекът в семейството, който също е успешен. Той се казва Лари Ричард Уилямс и е търговец, автор и политик.
Никол Ричи
Тя е родена с името Никол Камил Есковедо и когато е само на две години е неофициално осиновена от музиканта Лайнъл Ричи и Бренда Харви. Когато Никол Ричи е вече на девет, осиновяването става официално. Богатството на баща ѝ Лайнъл Ричи се оценява на около 200 милиона щатски долара.
Лили-Роуз Деп
Тя е модел и актриса и смело следва стъпките на известните си и успешни родители Джони Деп и Ванеса Паради. Едва ли има е нужда да споменаваме, че те са и доста богати.
Ед Шийрън
Музикантът не е единственият артист в семейство Шийрън. Баща му е успешен куратор и преподавател по изкуство, а майка му – производител на бижута. И двамата притежават консултантска фирма за изкуство, наречена Sheeran Lock.
Джулия Луи-Драйфус
Актрисата идва от семейство, което прави доста пари. Фамилията е известна с Louis Dreyfus Group, компания на стойност 3.4 милиарда щатски долара, създадена от нейния пра-пра-дядо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Глория яко прекали с филтрите, заприлича на тийнейджърка СНИМКИ

Какво може да стане, ако някоя родна звезда прекали с фотошопа или филтрите? Отговорът е ясен, а поп фолк дивата Андреа, например, много добре познава последствията от това. Този път обаче, не тя, а колежката й Глория се заигра с програмите в телефона си. До такава степен, че сигурно дори […]