Провокативната снимка на Селена Гомес и Бени Бланко

По всичко личи, че Селена Гомес най-накрая е намерила любовта и щастието в лицето на новата си половинка Бени Бланко.
За връзката им се говори от края на миналата година, като двамата бяха доста внимателни около това какво споделят и къде ходят заедно. Очевидно нещата са потръгнали добре, защото Гомес и Бланко вече не се крият.
Те дори направиха първата си поява като двойка в началото на годината на баскетболен мач. А последният пост на Селена Гомес в Instagram е доказателство, че любовта витае във въздуха.
Изпълнителката публикува серия от снимки, на които е с Бланко и си личи, че са много влюбени и си прекарват добре времето заедно. В описанието под снимката Гомес дори нарича половинката си своя най-добър приятел.
Няма как да не ни направи впечатление втората снимка от поредицата, на която двамата са доста разгорещени. Виждаме как Селена Гомес е седнала в Бени Бланко, а той, от своя страна, я е хванал за лявата гърда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси закачките на Хали Бери

Хали Бери и Ван Хънт са от двойките, които не спират да показват любовта и подкрепата си един към друг дори и в социалните мрежи. Така например през март миналата година, когато изпълнителят отпразнува 53-ия си рожден ден, актрисата не пропусна да му честити и с Instagram пост. “Удивително е […]

Subscribe US Now