Каква изненада ще включва коронацията на Чарлз

След шестте серии на документалния Harry & Meghan и “скандалната” автобиография на принц Хари големият въпрос за коронацията на новия крал на Великобритания остава дали по-малкият син и съпругата му ще присъстват на нея.
Чарлз и Камила решават да отговорят на един по-ненаболял въпрос – какви са плановете им за церемонията. През изминалия уикенд Бъкингамският дворец разкри някои подробности за това какво ще се случва на 6 май.
Няколко известни поп изпълнители ще се включат в концерта в двореца Уиндзор, който ще се състои ден след официалната коронация. Кои точно ще са те не е ясно, но от двореца обещават имена от “световна” величина. Той ще бъде излъчван на живо по ВВС.
Предишният ден ще започне с процесия от Бъкингамския дворец в Лондон, която стига до Уестминстърското абатство, където коронацията ще бъде водена от архиепископа на Кентърбъри. След това кралят и кралицата-консорт, които ще бъдат коронясани заедно, ще се върнат в двореца, за да излязат на балкона му за поздрав към събралите се хора.
Шоу с лазерни светлини и дронове също е предвидено за поданиците на Чарлз Трети, а в официалната информация се изтъква, че хоровете, които ще участват в концерта по случай коронацията, са основно аматьорски, съставени от бежанци, от представители на ЛГБТ общността, както и от хора с увреждания.
Последният ден от официалните неработни дни за Великобритания по повод коронацията – 8 май, е предвиден за благотворителни инициативи и участие на хората като доброволци по различни програми в местните общности, съобщават ВВС.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Певицата Теодора паднала от сцената, разкри шокиращи истории ВИДЕО

Хитовата фолк певица Теодора неотдавна бе гост на нашия репортер Красимир Красимиров в подкаста “Не съм такъв човек”, където разголи душата си и разкри любопитни неща от личния и професионалния си живот.  Тогава записахме и две комични случки от нейни участия, за които се сеща. Оказа се, че е имала […]

Subscribe US Now