Унижавал ли е бившата си асистентка Робърт де Ниро

През 2019 г. Греъм Чейс Робинсън, която първоначално е била асистентка на Робърт де Ниро, а след това и вицепрезидент в компанията му Canal Productions, напуска.
След това срещу нея е заведено дело за шест милиона долара, в което компанията твърди, че докато е работила, Греъм е прекалявала с гледането на Netflix сериали, пазарувала е с фирмена кредитната карта стоки за лична употреба и консумация и се е възползвала и от личния самолет на работодателя си.
Греъм Чейс Робинсън обаче отправя насрещен иск за 12 милиона долара и не остава длъжна на Canal Productions. По думите ѝ компанията е нарушила човешките ѝ права, а самият де Ниро е отправял сексистки коментари по нейн адрес, възлагал ѝ е “стереотипно женски работни задължения, които не са в съответствие с длъжността ѝ”, а заплащането ѝ е било по-ниско от това на колегата ѝ Дан Харви.
Актьорът не крие, че действително е плащал по-висока заплата на Харви, когото е наел като свой личен треньор за подготовката за филми. В същото време Робърт де Ниро оправдава възнаграждението му с това, че мъжът работи за него от 40 години и дори е напуснал семейството си.
Съдебната сага обаче продължава и станаха ясни нови детайли около поведението на актьора към бившата му служителка.
По време на процеса адвокатът на Греъм Чейс Робинсън е попитал де Ниро дали докато тя все още е работила за него, я е обиждал. Актьорът е признал, че е било така, като за пример е посочен случай, в който тя не го е събудила за важна среща, а той я е нарекъл с груби епитети, сред които “заядлива” и “разглезена”.
“Повиших тон. Но не крещя. Това е едно от нещата, което не правя”, е казал още Робърт де Ниро в съда вчера, 31 октомври, когато се е провел вторият ден от делото.
Разрешаването на случая между компанията Canal Productions и бившата служителка Греъм Чейс Робинсън обаче тепърва предстои. Процесът ще продължи да разглежда и имейли и съобщения, които актьорът си е писал с приятелката си Тифани Чен. Робърт де Ниро е признал, че тя също е обиждала бившата асистентка, пише People.
“Но тя беше раздразнена, защото Робинсън се държеше неуважително. А това е недопустимо”, твърди актьорът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Още ли са заедно?! Какво се случва с Жоро и Фейгин от четвъртия сезон на "Игри на волята"?! СНИМКИ

Влизането на двойки в „Игри на волята“ е нещо, което придава романтичен привкус на най-екстремното риалити и винаги предизвиква любопитство. Миналата година се вълнувахме с шампионите Алекса и Елица, които вече са семейство. В този сезон пък нямахме търпение Теодора Мудева и Румен Радев да се съберат на арената, а днес двамата са сгодени. В […]