Най-ценното в живота на Брус Уилис

Брус Уилис, който преди месеци бе диагностициран с афазия, а по-наскоро стана ясно, че заболяването му е прогресирало във фронтотемпорална деменция, се радва на цялата подкрепа на голямото си семейство.
За състоянието на актьора знаем, че страда от най-честата форма на деменция за хора под 60 години, но възможности за лечение за съжаление няма. Предизвикателствата в комуникацията са само един от симптомите на болестта, пред която е изправен Брус Уилис. Въпреки че на него и семейството му изобщо не им е било лесно да научат, че заболяването е прогресирало, сега поне са наясно с конкретната диагноза.
Миналият месец всички от семейство Уилис споделиха, че се надяват битката на актьора с деменцията да помогне и на други хора и благодариха на феновете за подкрепата.
В този труден период семейството на актьора показва колко е сплотено и колко много се подкрепя. Деми Мур, бившата му съпруга, за която е женен от 1987 до 2000 г. и с която имат три дъщери – Румър (34 г.), Скаут (31г.) и Талула (29 г.), също е до него. Самата тя изразява възхищението си от усилията на децата им, които са неотлъчно до баща си.
“Деми и децата се събират около Брус, когото тя все още обожава, и наистина я докосва колко любящи и безкористни са децата им към баща си, докато той се справя със ситуацията си по най-добрия възможен начин”, издава източник пред Us Weekly.
Той споделя още, че Деми Мур се смята за щастливка, че поддържа приятелство си с бившия си съпруг Брус Уилис и сегашната му жена Ема Хеминг и може свободно да пътува от Лос Анджелис, където живее, до Айдахо, където често ходи.
За Ема Хеминг Брус Уилис се жени през 2009 г. и им се раждат две дъщери – Мейбъл (10 г.) и Евелин (8 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Звездите, които отказаха на крал Чарлз

Великобритания не е имала нов монарх от 70 години. Затова е съвсем нормално коронацията на крал Чарлз Трети, който се възкачи на престола след смъртта на майка си Елизабет Втора през септември 2022 г., да е очаквана с нетърпение. Церемонията ще се състои на 6 май в Уестминстърското абатство в […]

Subscribe US Now